Μία ημέρα μετά την παρουσία του χθες στο Athens Pride, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε σήμερα για την προσωπική του ζωή, τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και κατά πόσο τον επηρεάζουν τα ομοφοβικά σχόλια.
«Δεν βιοποριζόμαστε από την Ελλάδα και το λέω αυτό διότι, πολλά ΛΟΑΤΚΙ άτομα φοβούνται να φανερωθούν στη δουλειά τους, μήπως δεν προωθηθούν, μήπως δεχτούν αντίποινα. Άρα το γεγονός ότι εμείς ήρθαμε από μια θέση ισχύος, κάνει σε μένα πιο επιτακτικό το να είμαι αληθινός προς τον κόσμο» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA.
«Δεν με επηρεάζουν προσωπικά τα ομοφοβικά σχόλια. Ξέρω - και αυτό είναι το βασικότερο - ότι έχω βρει τον άνθρωπο της ζωής μου, της καρδιάς μου. Είμαστε ευτυχισμένοι μαζί» είπε στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.