Επικαιρότητα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη ΓΑΔΑ Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Γερμενής, Ηλιόπουλος και άλλοι πέντε

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος

Στην αστυνομία παραδόθηκε από το σπίτι του στην Πεύκη ο Νίκος Μιχαλολιάκος για να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά τη βαριά απόφαση καταδίκης για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής που στέλνει στη φυλακή συνολικά 39 καταδικασθέντες, ανάμεσά τους την ηγετική πολιτική ομάδα της ΧΑ. Ο ίδιος ήταν κατηφής, ωστόσο η κόρη του Ουρανία και οπαδοί της ναζιστικής οργάνωσης ήταν προκλητικοί. 

Οκτώ ακόμα από τους καταδικασθέντες έχουν ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους όπου παρουσιάστηκαν, ενώ και άλλοι δύο έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως μέχρι στιγμής.


Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.


Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Στη σύζυγο του Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και τους πρώην βουλευτές, Αρβανίτη, Αλεξόπουλο, Κουκούτση και  Μπούκουρα που δόθηκε αναστολή επιβλήθηκε  εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα  της περιοχής τους.


Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλλαμβάνονται από τις ομάδες της ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

Η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση της απόφασης, ενώ αργότερα μίλησε για δικαίωση του κόσμου που αγωνίστηκε για την καταδίκη των χρυσαυγιτών.


Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x