Επικαιρότητα

Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι υπάρχει σχέδιο για δημιουργία νέου συστήματος υγείας. «Όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο σύστημα υγείας».

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται τα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο, το Κέντρο Υγείας στον Εύοσμο και το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία.

Στο Ιπποκράτειο βρέθηκε στις 9 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός όπου ενημερώθηκε για τις κλίνες ΜΕΘ και την κατάσταση του νοσοκομείου, την περίοδο αυτή της μεγάλης πίεσης εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός στο Ιπποκράτειο θα γίνει δωρεά 30 κλινών ΜΕΘ από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι το σύστημα δουλεύει στα κόκκινα. Δεν είμαστε εδώ πέρα για να ωραιοποιήσουμε καμία απολύτως κατάσταση. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στήριξη σε όλους.»

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι υπάρχει σχέδιο για δημιουργία νέου συστήματος υγείας.

«Όταν ξεπεράσουμε αυτή την κρίση το σύστημα υγείας θα είναι πολύ πιο ισχυρό, σε επίπεδο εξοπλισμού και προσωπικού. Με το καλό όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο σύστημα υγείας, το οποίο τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας.»

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στις 14.00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Status Fm και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x