Επικαιρότητα

Στις 22 Ιανουαρίου επιστρέφουν τα αγροτικά μπλόκα στις εθνικές οδούς

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο του αγώνα και της ενότητας με τα άλλα λαϊκά στρώματα», δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπλόκα σε κομβικά σημεία των εθνικών οδών από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες κατά τη χθεσινή συνάντηση της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, σημείωσε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα, «καθώς η κυβέρνηση παίρνει συνεχώς μέτρα εναντίον τους».

Τόνισε πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο του αγώνα και της ενότητας με τα άλλα λαϊκά στρώματα».

Παράλληλα οι αγρότες προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Έκθεσης AGROTICA.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x