Επικαιρότητα

Στο εξοχικό του στο Πήλιο παρά την απαγόρευση ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού μάλιστα, δημοσιεύσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο του ταξιδιού στην χώρα μας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας καθώς δεν επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις από Βρετανία, έφτασε ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.


Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον, έφτασε νωρίτερα στην Αθήνα, προκειμένου να μεταβεί στη βίλα που έχει στο Πήλιο.

Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού μάλιστα, δημοσιεύσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο του ταξιδιού στην χώρα μας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως πλήθος χρηστών στα σόσιαλ μίντια στηλίτευσε την κίνηση του πατέρα Τζόνσον, σχολιάζοντας πως επέλεξε να κάνει ταξίδι μέσω Βουλγαρίας ώστε να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Εκατόν πενήντα επτά διεθνείς πτήσεις αναμένονται σήμερα στο  Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα Περιφερειακά Αεροδρόμια. 
Από αυτές 60 είναι στο Ελευθέριος Βενιζέλος , 17 στο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου και 80 στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Φράπορτ. 
Οι πτήσεις προέρχονται κυρίως από Γερμανία ,Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία  αλλά και Πολωνία. 

Η Ελλάδα άνοιξε την αγκαλιά της για τους τουρίστες με ασφάλεια και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τη φετινή σεζόν", δήλωσε χθες από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Χθες  έγιναν Τουλάχιστον 4.500 δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε ισάριθμους επιβάτες  των περίπου 235 διεθνών πτήσεων που έφτασαν χθες στα Ελληνικά Αεροδρόμια.
 
Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x