Επικαιρότητα

Στον εισαγγελέα για τον «γαλάζιο κουμπαρά»

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, πως της έγινε πρόταση δωροδοκίας από συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες της βουλευτού Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, πως υπήρξε στόχος απόπειρας δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τις καταγγελίες της κ. Ξουλίδου, που φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα την υπόθεση του «γαλάζιου κουμπαρά», επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης σε εκπομπή του MEGA ο κ. Καμένος κατονόμασε τον Γιώργο Σούκουρη ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να εξαγοράσει την βουλευτή του κόμματός του.

inner

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Σούκουρης είναι γνωστός του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, και πρόσφερε στην Σταυρούλα Ξουλίδου το ποσό των τριών εκατ. ευρώ (!) για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εντός της ημέρας η κ. Ξουλίδου έχει κληθεί να καταθέσει στην προϊσταμένη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Είναι κάποιος από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και το Twitter», απάντησε ο κ. Μηταράκης.

Σε ανάλογη διάψευση προέβη και ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, λέγοντας :

«Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από τους χιλιάδες που με ακολουθούν στο Facebook και στο Twitter και διαμαρτυρόταν για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών» και χαρακτήρισε την υπόθεση «γελοία…».

Αντίθετος με την κλήση του Αρείου Πάγου προς την βουλευτή εμφανίστηκε ο Πάνος Καμένος :

«Κακώς η κ. Ξουλίδου καλείται από την προϊσταμένη της εισαγγελίας», είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αναλάβει, αμέσως, νέος εισαγγελέας…».


Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x