Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών θα οδηγηθεί ο 64χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα σήμερα το πρωί με μαχαίρι έναν 32χρονο, στον χώρο στάθμευσης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες αρχικά διαπληκτίστηκαν, για άγνωστο ακόμα λόγο, και στην συνέχεια ο 64χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο με μαχαίρι στον θώρακα.
Ο 32χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από λίγη ώρα κατέληξε.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβησαν στο σημείο του περιστατικού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 64χρονο, ενώ κατέσχεσαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Πηγή: www.skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






