Επικαιρότητα

Στρατιωτική θητεία: 12 μήνες λόγω έντασης με Τουρκία - Πότε θα γίνει - Τι είπε ο Παναγιωτόπουλος

Αναφερόμενος στην παρουσία του στρατιωτικού προσωπικού στον Έβρο ο κ.Παναγιωτόπουλος τόνισε πως θα ενισχυθεί με προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών και αύξηση θητείας.

Την αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς στους 12 μήνες από 9 που είναι σήμερα προανήγγειλε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την Θάσο τονίζοντας πως αυτή θα γίνει σύντομα.

Αναφερόμενος στην παρουσία του στρατιωτικού προσωπικού στον Έβρο ο κύριος Παναγιωτόπουλος  τόνισε πως θα ενισχυθεί τόσο με τις προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών και την αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και με την έλευση περισσότερων στρατευσίμων στο πλαίσιο της αύξησης της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες.

Με βάση τον σχεδιασμό αυτό (προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, έλευση περισσότερων στρατευσίμων, από την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες που θα γίνει σύντομα και την αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών που βγάζουν τους αξιωματικούς στον Στρατό Ξηράς, την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό,) είναι δεδομένο ότι θα έρθουν περισσότεροι στον Έβρο να υπηρετήσουν" τόνισε ο υπουργός.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x