Επικαιρότητα

«Λήστευα γιατί χρωστούσα σε τοκογλύφους» λέει ο συνταγματάρχης

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, υποστήριξε ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την χαρτογράφηση της δράσης του εν ενεργεία συνταγματάρχη που συνελήφθη σήμερα για τη ληστεία που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη κραδαίνοντας μία χειροβομβίδα.

Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 53χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες τραπεζών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x