Επικαιρότητα

Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Οικονομικών

«Οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν», τονίζουν οι εργαζόμενοι
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, πραγματοποιεί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x