Επικαιρότητα

Σύλληψη 71χρονου προπονητή ομαδικού αθλήματος για ασέλγεια σε ανήλικη αθλήτρια

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προπονητή ηλικίας 71 ετών για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικη αθλήτρια.

Στη σύλληψη ενός προπονητή ομαδικού αθλήματος προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία με κατηγορίες για ασέλγεια του εις βάρος ανήλικης αθλήτριας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου εκδόθηκε ένταλμα από τον εισαγγελέα κατά του 71χρονου ο οποίος είχε προβεί κατ’ επανάληψη με πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της αθλήτριας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 71χρονος προπονητής ομαδικού αθλήματος για κατάχρηση ανήλικης αθλήτριας κατ’ εξακολούθηση.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαυρεωτικής της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες της 31-10-2025, 71χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ο 71χρονος καταχρώμενος την ιδιότητα του προπονητή ομαδικού αθλήματος, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος ανήλικης αθλήτριας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x