Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) όταν ενημερώθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς στην εστία του πανεπιστημίου Virginia State.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες από τους πυροβολισμούς - που σημειώθηκαν στις 8:25 το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) - τραυματίστηκε ένα άτομο στη λεκάνη με τα τραύματά του να εκτιμάται ότι δεν είναι επικίνδυνα για τη ζωή του.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως «μεμονωμένο περιστατικό» και υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει πλέον κάποια απειλή στο χώρο».
Την ώρα της επίθεσης στο πανεπιστήμιο διεξαγόταν συναυλία χιπ-χοπ, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο αν το περιστατικό συνδέεται με την εκδήλωση αυτή.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






