Επικαιρότητα

Πληροφορίες ότι συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη (vid)

Πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

Ο «Ινδιάνος», που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη και αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/3), όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA.

Είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής και κάτοικος δυτικών προαστίων.

Ο «Ινδιάνος» έκανε το σπριντ και έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να δεχθεί τον άγριο ξυλοδαρμό των 2,5 λεπτών στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Καλλιακμάνης έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου», τονίζοντας πως όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί!



Νωρίτερα, θυμίζουμε, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 22χρονο νεαρό, χούλιγκαν των γηπέδων, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Ήταν στον όχλο και πετούσε πέτρες. Από τη σύλληψη του 22χρονου, λοιπόν, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου», όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Στο πρόσωπο, δηλαδή, που έριξε από το μηχανάκι του τον αστυνομικό, τον κλώτσησε και υποκίνησε και τους άλλους οπαδούς να τον χτυπήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χούλιγκαν πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό βλέπει η ΕΛ.ΑΣ-Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ν. Σμύρνη: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που φαίνεται σε βίντεο να χτυπά πολίτη
«Πιασ' τον»: Αστυνομικοί πέφτουν με το μηχανάκι πάνω σε πολίτη στη Νέα Σμύρνη (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x