Επικαιρότητα

Συνελήφθη τσαντάκιας στο Περιστέρι - Είχε επιτεθεί σε 38 γυναίκες!

Ο συλληφθείς προσέγγιζε γυναίκες και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους ταυτόχρονα σωματική βία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσε τον τραυματισμό τους.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 49χρονος, στο Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγές τσαντών γυναικών, με τη χρήση βίας. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος Πακιστανός, ως κλεπταποδόχος.

Ο συλληφθείς προσέγγιζε γυναίκες και αφαιρούσε τις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, ασκώντας τους ταυτόχρονα σωματική βία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσε τον τραυματισμό τους, λόγω της πτώσης τους στο οδόστρωμα. Σε οκτώ, μάλιστα, περιπτώσεις τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Από την έρευνα, που έγινε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα πέντε ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα διάπραξης των ληστειών. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 34 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και 4 απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο δράστης είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα διέθετε προς πώληση στον 29χρονο Πακιστανό, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x