Επικαιρότητα

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών στη Μεταμόρφωση- Κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου

Η φωτιά είναι οριοθετημένη, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά ότι θα πάρει αρκετές ώρες για να σβήσει εντελώς λόγω των υλικών που καίει.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνεχίζει να καίει για 2η ημέρα η φωτιά που ξέσπασε χθες νωρίς το πρωί στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής.Στο σημείο επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 16 οχήματα.


Η φωτιά είναι οριοθετημένη, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά ότι θα πάρει αρκετές ώρες για να σβήσει εντελώς λόγω των υλικών που καίει.

Δεδομένης της τοξικότητας των υλικών και του πυκνού μαύρου καπνού η Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Αττικής, κάλεσαν χθες τους κατοιίους των όμορων δήμων να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο ταξίαρχος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Παλιούρας ανέφερε οτι ενα τμήμα του κτιρίου έχει καταρρεύσει, η στατικότητα του έχει επηρεαστεί και η κατάσβεση είναι δύσκολη. 
 
Σημειώνεται ότι οι δρόμοι γύρω από το κτίριο είναι κλειστοί. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x