Επικαιρότητα

Ταϊλάνδη: Οι διασώστες χορεύουν μετά τη διάσωση των 12 παιδιών (βίντεο)

Όπως έδειξαν πλάνα των ταϊλανδέζικων ΜΜΕ, αφότου η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία οι διασώστες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν χαρούμενοι
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ήταν μια στιγμή αυθόρμητης εκτόνωσης από το άγχος και την πίεση για τη διάσωση 13 ψυχών. Ο λόγος για τους διασώστες που που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Όπως έδειξαν πλάνα των ταϊλανδέζικων ΜΜΕ, αφότου η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία οι διασώστες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν χαρούμενοι για το αίσιο τέλος μιας περιπέτειας, αίσιο τέλος που είχε τη δική τους σφραγίδα.

Παράλληλα, τα τοπικά ΜΜΕ δημοσίευσαν ευχαριστήρια μηνύματα για όλους όσοι συνετέλεσαν στο να διασωθούν τα παιδιά και ο προπονητής τους. "Ήρωες ευχαριστούμε!" αναφέρουν χαρακτηριστικά.







Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x