Επικαιρότητα

Τατσόπουλος : Ένιωσα μαχαιριά στο στήθος- Μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Τατσόπουλος «εκμυστηρεύεται πως του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Είμαι στο πάτωμα, έχω από πάνω μου και τον Βίτσα και τον Λύρα οι οποίοι μου κάνουν συντροφιά περιμένοντας το ΕΚΑΒ. Η πίεσή μου ήταν στο 3 με 4, δηλαδή δίπλα στο 0, το οποίο σημαίνει ότι ήταν θέμα λίγων λεπτών για να συμβούν μία σειρά από τραγωδίες, από τις οποίες ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», σχολίασε μιλώντας στον Alpha, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος στις στη μεγάλη μάχη για τη ζωή αλλά και τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν υπέστη διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εκτός των άλλων, ο κος Τατσόπουλος, «εκμυστηρεύεται πως του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

«Την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρήσω.», θυμάται ο κος Τατσόπουλος.

Μάλιστα όπως εξιστορεί, ξαπλωμένος στο πάτωμα του studio, όπου και παρέμενε καθώς ήταν παρακινδυνευμένο να μετακινηθεί πριν να έρθει το ΕΚΑΒ, ως πιθανότητες σκεφτόταν τα πάντα. «Μπορεί να πάω σπίτι μου, μπορεί να πάω και στο Α’ Νεκροταφείο».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x