Επικαιρότητα

Τέλος στο θρίλερ με τον Κοσμά Κακούρη - Εντοπίστηκε μετά από 51 ώρες

Η επιχείρηση αναζήτησης έφερε την χαρμόσυνη είδηση με τον εντοπισμό του 20χρονου

Έπειτα από 2 και πλέον 24ωρα αγωνίας και τεράστιες προσπάθειες από πλευράς των σωστικών συνεργείων, εντοπίστηκε τελικά τα ξημερώματα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος ο Κοσμάς Κακούρης. Ο 20χρονος φοιτητής είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Παρασκευής αλλά το χαρμόσυνο μήνυμα ήρθε πλεόν τη Δευτέρα με τον εντοπισμό του. Χαμόγελα ανακούφισης για την οικογένειά του που βίωνε έναν εφιάλτη και 51 ώρες βασανιστικής αγωνίας, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα αντικρίσει ξανά τον Κοσμά.

Βρέθηκε στα Καλέσσα

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης κ.Λαουδάκη που μίλησε στο neakriti.gr: «αρχικά ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι άκουσε κάτι σαν φωνές ή κλάματα σε μια αγροτικής περιοχή στα Καλέσσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ και άντρες έσπευσαν στο σημείο αλλά η έλλειψη φωτισμού δεν βοήθησε να βρεθεί ο αγνοούμενος. Έπειτα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο 20χρονος. Ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».



Σε απόσταση από το σημείο εξαφάνισης

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος των κατοίκων καθώς γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή και μπόρεσαν να καθοδηγήσουν τους άντρες της ΕΜΑΚ ώστε να φτάσουν τελικά στο επιθυμητό σημείο. Το σημείο εντοπισμού βέβαια απέχει αρκετά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 20χρονος φοιτητής, οπότε ο ίδιος καλείται πλέον να εξηγήσει πως βρέθηκε στην απομακρυσμένη περιοχή. Το μόνο που έχει όμως σημασία για την οικογένειά του είναι ότι ο Κοσμάς επέστρεψε στην αγκαλιά των δικών του προσώπων, ενώ ικανοποίηση αισθάνονται και όσοι συμμετείχαν αυτές τις ημέρες στις τιτάνιες προσπάθειες αναζήτησης του νεαρού.



Υπενθυμίζεται ο Κοσμάς Κακούρης εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, όποτε και έφυγε από το σπίτι του με τα πόδια, ενώ από εκείνο το σημείο και μετά, δεν τον ξαναείδε κανείς. Ο 20χρονος σπουδάζει στην Αγγλία και μετά τη δήλωση εξαφάνισης κινητοποιήθηκαν οι αρχές αστυνομία, πυροσβεστική και «Χαμόγελο του Παιδιού».Είναι όμως από εκείνες τις υποθέσεις που ευτυχώς έχουν αίσιο τέλος.

Πηγή: Neakriti.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x