Επικαιρότητα

Μαθητές διασκεύασαν το «Φιλαράκι» για την τραγωδία στα Τέμπη

«Στέλνω μήνυμα αγάπης τώρα σε όλους τους γονείς που έχασαν το παιδί τους, θέλω μόνο να τους πω ότι τους νιώθω και πονώ, συντάσσομαι μαζί τους», τραγουδούν οι μαθητές από τη Θεσσαλονίκη και συγκινούν.

Μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών έστειλαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη, δείχνονταν με τον τρόπο αυτό την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κ. Χωλίδου Ειρήνης και της υπεύθυνης εκπαιδευτικών δράσεων κ. Κόντου-Φουντά Ιωάννα, ένωσαν τις φωνές τους και διασκεύασαν το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου, «το φιλαράκι» με στίχους που εμπνεύστηκαν τα ίδια τα παιδιά, δείχνοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

«Δεν την βρίσκω την άκρη... πουθενά και πες μου τι να κάνω από τύχη καθαρή δεν ήμουνα εγώ ένα θύμα... που ήτανε στο τρένο πάνω και μπορώ να στέλνω "Έφτασα μάμα"»…τραγουδούν οι μαθητές.

«Στέλνω μήνυμα αγάπης τώρα σε όλους τους γονείς που έχασαν το παιδί τους, θέλω μόνο να τους πω ότι τους νιώθω και πονώ, συντάσσομαι μαζί τους», τραγουδούν οι μαθητές από τη Θεσσαλονίκη και συγκινούν.Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x