Επικαιρότητα

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Δεν χορήγησα μέθη», λέει η γιατρός - Τι υποστηρίζει ο συγκατηγορούμενός της

Νέοι μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν στον ανακριτή - «Θα απέχουμε από κάθε προσπάθεια μεταφοράς της δίκης στην τηλεόραση», αναφέρει η υπεράσπιση
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στον ανακριτή αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες οι οποίοι εκτιμάται ότι θα φωτίσουν την έρευνα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη γιατρός αρνείται ότι έχει χορηγήσει μέθη στον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ ο συγκατηγορούμενός της, ο οποίος και εκείνος έχει προφυλακιστεί, αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο για τη λειτουργία των μηχανημάτων.

Στο μεταξύ, ότι θα απέχει «από κάθε προσπάθεια μεταφοράς της δίκης στην τηλεόραση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» δηλώνει η υπεράσπιση των κατηγορούμενων γιατρών στην υπόθεση θανάτου του δημοφιλούς καλλιτέχνη, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας που έχει αναλάβει το ζευγάρι.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Η Δικηγορική Εταιρεία "Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες" δηλώνει ότι, από σεβασμό στην ελληνική Δικαιοσύνη και την εν εξελίξει ανακριτική διαδικασία, θα απέχει από κάθε προσπάθεια μεταφοράς της δίκης στην τηλεόραση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x