«Καλή και απαραίτητη αρχή» χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης την αλλαγή ονομάτων στο αεροδρόμιο και την εθνική οδό των Σκοπίων που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Ζόραν Ζάεφ κατά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Θα πρέπει να ακολουθήσουν αλλαγές στο Σύνταγμα και τα σχολικά βιβλία» διευκρίνισε πάντως ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Και αντιστοίχως, συνέχισε, εμείς να πάψουμε να στρουθοκαμηλίζουμε βλέποντας μόνο διαβόλους στην άμμο αντί για γείτονες στον ορίζοντα.
Καλή και απαραίτητη αρχή η αλλαγή ονομάτων στο αεροδρόμιο & την εθνική οδό των Σκοπίων. Θα πρέπει να ακολουθήσουν αλλαγές στο Σύνταγμα και τα σχολικά βιβλία. Και αντιστοίχως εμείς να πάψουμε να στρουθοκαμηλίζουμε βλέποντας μόνο διαβόλους στην άμμο αντί για γείτονες στον ορίζοντα.
— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 25 Ιανουαρίου 2018
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






