Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: 34χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού- Αναζητείται ο δράστης

Όπως κατέθεσε η γυναίκα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε παράπηγμα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 34χρονη αλλοδαπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός ως συνεργός στην καταγγελλόμενη πράξη.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε παράπηγμα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Ως δράστη κατονόμασε 32χρονο, ο οποίος φέρεται να την οδήγησε στο σημείο και -μέχρι στιγμής- διαφεύγει τη σύλληψη.

Κατά την τέλεση της καταγγελλόμενης πράξης -σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια- βρίσκονταν έξω από το παράπηγμα τρεις άνδρες και μεταξύ αυτών ο συλληφθείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x