Επικαιρότητα

Άνοιξε τις πύλες του για τους επισκέπτες το μετρό στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες

Όταν ο Σταθμός Παπάφη του Μετρό Θεσσαλονίκης ανοίξει τις πόρτες του μόνιμα, ένας συρμός χωρητικότητας 450 επιβατών θα διέρχεται κάθε ενάμισι λεπτό ανά κατεύθυνση από αυτόν, σε ώρες αιχμής.

Τις πύλες του για το κοινό άνοιξε σήμερα ο σταθμός του Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, με τους επισκέπτες να βρίσκονται από το πρωί έξω από το σταθμό του μετρό προκειμένου να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και να επιβιβαστούν σε συρμό του μετρό, στο πλαίσιο του Open House Θεσσαλονίκη 2022.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Νίκος Ταχιάος υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες, τους ενημέρωσε για το μετρό και απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Τον αυτοποιημένο συρμό του μετρό Θεσσαλονίκης στον σταθμό Παπάφη είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σήμερα το πρωί επισκέπτες στο πλαίσιο του Open House.

Ο τελευταίας τεχνολογίας συρμός ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο και έφτασε στον σταθμό Παπάφη σε λίγα μόλις λεπτά μόνος του, καθώς δεν χρειάζεται οδηγό για να λειτουργήσει.

Σημειώνεται ότι όταν ο Σταθμός Παπάφη του Μετρό Θεσσαλονίκης ανοίξει τις πόρτες του μόνιμα, ένας συρμός χωρητικότητας 450 επιβατών θα διέρχεται κάθε ενάμισι λεπτό ανά κατεύθυνση από αυτόν, σε ώρες αιχμής.

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τις πύλες του για επισκέπτες το μετρό

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τις πύλες του για επισκέπτες το μετρό

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x