Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το οπαδικό επεισόδιο με θύμα έναν 26χρονο

Οι δράστες πλησίασαν τον 26χρονο, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, τον χτύπησαν, αφαιρώντας μία τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ένας 26χρονος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Για την επίθεση η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 7 με 8 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρία οχήματα. Αφού πλησίασαν τον 26χρονο, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, τον χτύπησαν, αφαιρώντας μία τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα.

Ο 26χρονος πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες των τριών οχημάτων, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.



Εν τω μεταξύ οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δράστες και θύμα φαίνεται να είναι υποστηρικτές της ίδιας ομάδας, ενώ πιθανολογείται ότι τα αίτια της επίθεσης ανάγονται σε μεταξύ τους διαφορές, με επίκεντρο τα οπαδικά.

Όπως ανακοινώθηκε, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και ληστεία (κατά συναυτουργία και σε συνέργεια) παράβαση του νόμου περί όπλων και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x