Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα – Από θαύμα γλίτωσαν οι μαθητές

Λίγο πριν το διάλειμμα, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από θαύμα γλίτωσαν 20 μαθητές της ΣΤ Τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, σήμερα το πρωί κατέρρευσε όλη η ψευδοροφή της τάξης στην οποία στεγάζεται το συγκεκριμένο θέμα.

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα παιδιά κανονικά είχαν μάθημα. Ωστόσο, λίγο πριν το καθιερωμένο διάλειμμα, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην οροφή εκτελέστηκαν την περασμένη χρονιά εργασίες μόνωσης από ιδιωτικό συνεργείο.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x