Επικαιρότητα

Μοτοσικλετιστής στη Θεσσαλονίκη έτρεχε με 142 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο τα 50 - Χειροπέδες στον 46χρονο

Ο 46χρονος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του με 142 χλμ/ώρα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι μόλις 50 χλμ/ώρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με ταχύτητα 142 χιλιομέτρων την ώρα -σχεδόν τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο-, εντοπίστηκε να κινείται 46χρονος μοτοσικλετιστής στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας τον εντόπισαν τα ξημερώματα στο 80ό χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος οδηγούσε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του με 142 χλμ/ώρα, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι μόλις 50 χλμ/ώρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x