Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας

Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί 2 ώρες παρουσία ψυχολόγου. Έγιναν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να την προσκάλεσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση της 24χρονης Γεωργία Μπίκα ενώπιον της ανακρίτριας στην Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση ήδη κατηγορείται ένας 27χρονος. Η 24χρονη κατέθετε σήμερα επί δύο ώρες, παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει το GRTIMES.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε ούτε προσαγωγή ούτε σύλληψη, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με τις παραπάνω κατασχέσεις.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x