Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της οπαδικής επίθεσης σε 17χρονο παίκτη του Άρη στα Λαδάδικα

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης σε βάρος 17χρονου παίκτη του Άρη στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης στις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 21χρονου οδήγησε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση σε βάρος ενός 17χρονου παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα Κ19 του Άρη, για οπαδικούς λόγους.

Σε βάρος του προαναφερόμενου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και για σωματική βλάβη. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 30 Δεκεμβρίου 2021, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον καταγγέλλοντα που βρισκόταν μαζί με φίλο του στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Μοριχόβου) και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζουν (όπως συνέβη και στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού, που έγινε χρονικά έναν μήνα αργότερα, την 1η Φεβρουαρίου), ο 21χρονος του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Ο πατέρας του, που κατήγγειλε την επίθεση, ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Από το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα της επίθεσης από την αστυνομία, φαίνεται πως η ομάδα των 7 δραστών είχε βγει για να κυνηγήσει οπαδούς του Άρη και είχαν επιτεθεί σε άλλα δύο άτομα, όπως αναφέρει ο πατέρας του 17χρονου.

Το θύμα μετέβη στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και ακολούθως κατήγγειλε το συμβάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x