Επικαιρότητα

Θρίλερ με τον θάνατο Βαλυράκη: Η μαρτυρία για εμπλοκή αλιευτικού, τι λέει η οικογένεια

Η μαρτυρία εξετάζεται ενώ οι αρχές θα συλλέξουν γενετικό υλικό από την προπέλα. Έως αύριο θα έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα των χειριστών του αλιευτικού.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη την περασμένη Κυριακή στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Όλα ξεκίνησαν με την επιστολή που έστειλε η σύζυγός του η κ. Μίνα Βαλυράκη – Παπαθεοδώρου στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη. Αναφέρεται σε κατάθεση που έγινε στο Λιμενικό για έντονο διαπληκτισμό του πρώην υπουργού με ιδιοκτήτη αλιευτικού σκάφους πριν χάσει τη ζωή του.

Τι είπε ο μάρτυρας στο Λιμενικό


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο μάρτυρας είπε στα στελέχη του Λιμενικού ότι είδε αλιευτικό σκάφος να κινείται δύο φορές γύρω από το σκάφος του πρώην υπουργού και διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο μάρτυρας είπε στους άνδρες του Λιμενικού ότι δεν είδε τον πρώην υπουργό να πέφτει στη θάλασσα ή να χτυπά στην προπέλα. Η μαρτυρία εξετάζεται ενώ οι αρχές θα συλλέξουν γενετικό υλικό από την προπέλα του σκάφους.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική γνωμάτευση ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πιθανότατα από την προπέλα του σκάφους και συνεπακόλουθο ήταν ο πνιγμός μετά την πτώση του στο νερό. Δεν υπέστη έμφραγμα. 

Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη: Έως αύριο η ταυτότητα των χειριστών του σκάφους

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη Γιώργος Σπύρου, είπε ότι οι αρχές θα έχουν εξακριβώσει έως αύριο την ταυτότητα των χειριστών του αλιευτικού και το εν λόγω σκάφος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x