Επικαιρότητα

«Θα πεθάνω»: Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την επίθεση τίγρης σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου!

Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο «φως» από το περιστατικό με τον υπάλληλο σε ζωολογικό κήπο, στον οποίο επιτέθηκε τίγρης και έπεσε νεκρή, τελικά, από πυρά αστυνομικού!

Νεκρός έπεσε μία τίγρης της Μαλαισίας σε αιχμαλωσία από πυρά αστυνομικού, καθώς άρπαξε και δεν άφηνε από το στόμα της το χέρι ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να τη χαϊδέψει σε μια απαγορευμένη ζώνη ενός ζωολογικού κήπου στη Φλόριντα!

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε μια εταιρεία καθαρισμού για λογαριασμό του ζωολογικού κήπου, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.

«Μπήκε μετά το κλείσιμο για το κοινό του ζωολογικού κήπου σε μια απαγορευμένη ζώνη κοντά σε μία τίγρη, που βρισκόταν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του», εξήγησε η αστυνομία της κομητείας Κόλιερ, όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος της πόλης Νάπολης.

Από το περιστατικό, μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο, με το τηλεφώνημα που έκανε ο River Rosenquist στις αρχές, ζητώντας βοήθεια, καθώς η Eko, όπως είναι το όνομά της τίγρης, του είχε δαγκώσει το χέρι! Ο άνδρας ουρλιάζει, την ίδια στιγμή, δε, που η τίγρης ακούγεται να βρυχάται!

Μεταξύ άλλων φωνάζει πως θα πεθάνει, θεωρώντας δεδομένο ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x