Επικαιρότητα

Την υποψηφιότητά τους στις επόμενες Ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Μπερλουσκόνι

«Θα είμαι υποψήφιος, θα κατέβω και πάλι στον στίβο της πολιτικής στις Ευρωεκλογές, για να σώσω την χώρα που αγαπώ», δήλωσε ο Καβαλιέρε, μιλώντας σε υποστηρικτές του, λίγο έξω από την Ρώμη
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υποψήφιος στις επόμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Θα είμαι υποψήφιος, θα κατέβω και πάλι στον στίβο της πολιτικής στις Ευρωεκλογές, για να σώσω την χώρα που αγαπώ», δήλωσε ο Καβαλιέρε, μιλώντας σε υποστηρικτές του, λίγο έξω από την Ρώμη.

«Είκοσι πέντε χρόνια μετά την ίδρυση της Φόρτσα Ιτάλια, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο από εκείνο του κομμουνισμού: η άγνοια, η ανικανότητα, η συνεχής τάση προς το κοινωνικό μίσος», είπε επίσης ο Μπερλουσκόνι.

«Θα είμαστε και πάλι εμείς που θα σώσουμε την χώρα», κατέληξε ο Ιταλός πολιτικός και μεγιστάνας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x