Επικαιρότητα

Εν ψυχρώ δολοφονία στην Τήνο: Ηλικιωμένος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, την ώρα που το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σοκ στην Τήνο από την άγρια δολοφόνια του 50χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ένας ηλικιωμένος άντρας περίπου 90 ετών τον πυροβόλησε και τον σκότωσε εν ψυχρώ.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας έγινε μέρα μεσημέρι λίγο μετά τις 12 και έχει συγκλονίσει το νησί.

Το έγκλημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, την ώρα που το θύμα είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη και μεταξύ τους υπήρχαν διαφορές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x