Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ για να διαδηλώσουν για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει την κρατική τηλεόραση.
Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα ο Σίμος Κεδίκογλου ενημέρωσε για την πρόθεση της κυβέρνησης, που έγινε πραγματικότητα λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ όταν διακόπηκε το σήμα.
Τριγμοί στην τρικομματική κυβέρνηση αφού ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα υπογράψουν την νομοθετική πράξη.
Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια στο προεδρικό μέγαρο το μεσημέρι και θα του ζητήσει την αναπομπή της απόφασης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






