Επικαιρότητα

Yeni Safak: Το Ορούτς Ρέις θα επεκτείνει τη Navtex και θα συνεχίσει τις έρευνες

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Ορούτς Ρέις πλέει στην περιοχή εδώ και 10 μέρες. Από αύριο λήγει η Navtex και αναμένεται να παραταθεί.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την αποκάλυψη ότι το τουρκικό σεισμογραφικό Ορούτς Ρέις θα παραμείνει στην περιοχή κοντά στο Καστελόριζο και θα επεκτείνει τη Navtex έκανε σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Ορούτς Ρέις πλέει στην περιοχή εδώ και 10 μέρες. Από αύριο λήγει η Navtex και αναμένεται να παραταθεί. Σημειώνει δε ότι οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν νότια του Καστελόριζου, ανατολικά της Κρήτης και ανατολικά της Ρόδου.

Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, έχουν γίνει έρευνες σε έκταση 4.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και στόχος είναι σχεδόν να τετραπλασιαστούν, να φτάσουν δηλαδή τα 15.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.   

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x