Επικαιρότητα

Αμερικανός υποστηρίζει πως το πέος του μίκρυνε 4 εκατοστά μετά τον Covid

Ένας Αμερικανός ισχυρίζεται πως το πέος του μίκρυνε κατά 4 εκατοστά μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες πιθανές επιπλοκές από Covid-19.

Ένας 30άρης Αμερικανός, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, υποστήριξε πως το πέος του μίκρυνε κατά 4 εκατοστά μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο είχα κάποιες στυτικές δυσλειτουργίες, που με την κατάλληλη ιατρική βοήθεια αντιμετωπίστηκαν εν καιρώ, όμως η ιστορία αυτή μου άφησε ένα πρόβλημα. Πριν νοσήσω το πέος μου ήταν άνω του μέσου όρου μήκους, αλλά τώρα μίκρυνε περίπου 4 εκατοστά και είναι κάτω από τον μέσο όρο. Αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθηση και τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι», ανέφερε σε ιατρικό podcast που αναδημοσιεύεται από τη New York Post.

Ο γιατρός της εκπομπής, ο ουρολόγος και διευθυντής της ιατρικής σχολής του κολεγίου Albany, επιβεβαίωσε πως ο Covid-19 έχει διαπιστωθεί πως μπορεί να έχει και τέτοιες συνέπειες, καθώς μπορεί να «επιτεθεί» στα αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα. Μάλιστα, έχουν προκύψει και περιπτώσεις που άνδρες έχουν υποφέρει και από πριαπισμό (στύση μεγάλης διάρκειας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x