Στις πολλές παράπλευρες ιστορίες που άφησαν το στίγμα τους από εκείνη την ημέρα, έρχεται να προστεθεί και η ιστορία ενός ακόμα «Ήρωα της Νέας Υόρκης». Πρόκειται για το σκυλάκι Bretange το οποίο μαζί με την ιδιοκτήτριά της Denise Corless βρέθηκε να ψάχνει ανάμεσα στα συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων στο Σημείο Μηδέν, τις δύσκολες για τους Αμερικανούς μέρες που ακολούθησαν μετά την επίθεση.
Όντας πια το τελευταίο σκυλί που βρίσκεται εν ζωή από εκείνα που συμμετείχαν στις έρευνες, μία πολύ γνωστή ιστοσελίδα για τους τετράποδους φίλους μας και ένα μεγάλο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, οργάνωσαν μια πολύ ειδική μέρα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της και να την ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες της.
Η σκυλίτσα ταξίδεψε από το Τέξας στη Νέα Υόρκη, μαζί με την κυρία Corless, και φιλοξενήθηκε σε μία πανάκριβη σουΐτα, έκανε μια βόλτα στην πόλη με ένα παλαιό ταξί, ενώ μία μεγάλη αφίσα στην Time Square την ευχαριστούσε για τις υπηρεσίες της. Η ημέρα έκλεισε όπως όλα τα γενέθλια: με μία τούρτα, δώρα, πάρτι με φίλους και -πάνω απ' όλα- ένα ολοκαίνουργιο κολάρο.
Πηγή: Protothema.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






