Το σχέδιο για τη μεταμνημονιακή εποπτεία παρουσιάζει σήμερα η Κομισιόν και θα εγκρίνουν αύριο το Eurogroup και ο ESM.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δίνει στην Ελλάδα περιθώριο μέχρι τον Οκτώβριο, να δείξει τον βαθμό ωριμότητας με την οποία μπορεί να διαχειριστεί την επόμενη μέρα, μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια
Πλέον, η Ελλάδα θα είναι στην κρίση των αγορών πρωτίστως, καθώς θα πρέπει να πείσει ότι τιμά τις υποχρεώσεις και θα πληρώνει όσα χρωστάει.
Ήδη στις Βρυξέλλες δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την κίνηση του Πρωθυπουργού να ανακοινώσει αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα 5 νησιά του Αιγαίου για 6 μήνες (ως τις 31 Δεκεμβρίου 2018) χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει την έγκριση του Eurogroup.
Παράλληλα, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης διαμηνύει ότι η μείωση των συντάξεων, είναι μέρος των δεσμεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






