Επικαιρότητα

Το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Σε οικογενειακό κύκλο και με παρόντες ελάχιστους φίλους και συγγενείς, τελέστηκε η κηδεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Το ύστατο «χαίρε» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) η οικογένειά του, ελάχιστοι φίλοι και κάποιοι συνεργάτες, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Την εξόδιο ακολουθία έψαλε ο Αρχεπίσκοπος Ιερώνυμος στο 1ο κοιμητήριο Αθηνών. Την σωρό του εκλιπόντος, συνόδευσαν τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιώργος, η σύζυγός του Γέλη, ο αδερφός του Θόδωρος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του Γιάννα Δασκαλάκη.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν και πολλά μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός (διοίκηση, προπονητές, παίκτες), και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης. Έπειτα από παράκληση της οικογένειας, αντί για στεφάνια κατατέθηκαν χρήματα στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Βέβαια αρκετοί, ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τίμησαν με στεφάνι τον εκλιπόντα, όπως και πολλοί άλλοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x