Ένας 50χρονος άνδρας και ο 16χρονος ανιψιός του σε εργασίες για τον καθαρισμό δεξαμενών μούστου στην Αγία Βαρβάρα του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη.
Ο δίδυμος του ανήλικου ανησύχησε βλέποντας να καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι ο αδερφός του, ενημέρωσε τον πατέρα του κι εκείνος τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού και οι δύο ανασύρθηκαν από την δεξαμενή νεκροί. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο θύματα.
Εικάζεται πως ο 16χρονος ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις, έπεσε μέσα στο καζάνι και τότε ο 50χρονος θείος του δεν τα κατάφερε στην προσπάθειά του να τον ανασύρει με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν την ζωή τους.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






