Επικαιρότητα

Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της Τζιν Κάρολ ο Ντόναλντ Τραμπ - Αποζημίωση 5 εκατ. δολάρια

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες - «Δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος - Η δημοσιογράφος τον κατηγόρησε ότι της επιτέθηκε σε δωμάτιο πολυκαταστήματος
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενοχος για σεξουαλική κακοποίηση της δημοσιογράφιυ Τζιν Κάρολ κρίθηκε από το δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο επιχειρηματίας και ρεπουμπλικανός πολιτικός καταδικάστηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, το οποίο επιδίκασε αποζημίωση άνω των 5 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι «δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα», και χαρακτήρισε «φάρσα» την υπόθεση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ», έγραψε ο Τραμπ με κεφαλαία στον ιστότοπό του στο Truth Social. «ΑΥΤΗ Η ετυμηγορία ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!», πρόσθεσε.

Οι ένορκοι απέρριψαν τον ισχυρισμό της Κάρολ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τη βίασε, αποδέχθηκε ωστόσο τη σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με την Τζιν Κάρολ, ο Ντόναλντ Τραμπ της επιτέθηκε σε ένα δωμάτιο πολυκαταστήματος στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1996.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x