Επικαιρότητα

Τρεις γυναίκες διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνό

Οι συσκευασίες των λαθραίων καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων.

Σημαντικές ποσότητες καπνού και τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, σχεδίαζαν να «σπρώξουν» στην παράνομη αγορά τρεις γυναίκες οι οποίες συνελήφθησαν στην Πέλλα από αστυνομικούς του τμήματος Αριδαίας.

Μετά από μια επιτυχημένη επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τις τρεις Ελληνίδες ηλικίας 39, 47 και 57 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 166 πακέτα τσιγάρων και 34 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 310 γραμμαρίων, τα οποία ήταν αδασμολόγητα.

Οι συσκευασίες των λαθραίων καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ οι τρεις δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x