Επικαιρότητα

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιθέσεις στα νότια της Υεμένης

Εκατοντάδες αξιωματούχοι ασφαλείας έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια στη νότια Υεμένη.

Τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός καμικάζι, σκοτώθηκαν σε τρεις επιθέσεις που στόχο είχαν τα γραφεία ασφαλείας στο Άντεν, την κύρια πόλη της νότιας Υεμένης, μετέδωσε το δίκτυο Αλ-Αραμπία τα ξημερώματα της Τρίτης.
Εκατοντάδες αξιωματούχοι ασφαλείας έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία δύο χρόνια στη νότια Υεμένη, όπου η κυβέρνηση και συμμαχικές πολιτοφυλακές μάχονται εναντίον ισλαμιστών μαχητών που συνεργάζονται με την Αλ-Κάιντα, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Αυτόν τον μήνα η Αλ-Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε κτίριο του υπουργείου Άμυνας στην πρωτεύουσα, Σαναά, κατά την οποία τουλάχιστον 50 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x