Επικαιρότητα

Τρία τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες σε Περιστέρι, Πόρτο Ράφτη και Νέα Φιλαδέλφεια

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τη νύχτα που μας πέρασε, με τρεις νεκρούς.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία που συνέβησαν εντός ολίγων ωρών σε Νέας Φιλαδέλφειας, Πόρτο Ράφτη και Περιστερίου.

Χθες γύρω στις 9 το βράδυ, η μηχανή που οδηγούσε 49χρονος εξετράπη της πορείας της επί της λεωφόρου Δεκελείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στην κλινική Παμμακάριστος. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονη καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ στο 55ο χλμ της λεωφόρου Μαρκόπουλου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της αλλά δυστυχώς κατέληξε τις πρωινές ώρες.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, της Παρασκευής στο Περιστέρι, επί της οδού Αγίου Ιεροθέου.

Δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μεταφερθούν τραυματίες οι αναβάτες στο νοσοκομείο.

Λίγο μετά ο ένας από αυτούς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x