Επικαιρότητα

Τρίκαλα: 51χρονος επιχειρηματίας σκοτώθηκε από έκρηξη φιάλης προπανίου

Ένας 20χρονος τραυματίστηκε πιο ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου

Σε πρωτοφανή τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια μιας συνηθισμένης συντήρησης στο «σώμα» ενός κλιματιστικού από τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης ειδών υγιεινής στην εθνική οδό Τρικάλων- Καρδίτσας, καθώς το μηχάνημα εξερράγη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον τραυματισμό ενός νεαρού υπαλλήλου!

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξερράγη μια φιάλη προπανίου που χρησιμοποιούσαν ο 51χρονος επιχειρηματίας και ο 20χρονος υπάλληλός του, οι οποίοι διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τρικάλων. Όμως, ο άτυχος 51χρονος, που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί, ενώ ο νεαρός νοσηλεύεται στην Εντατική.

Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης έφτασαν πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν τι προκάλεσε την έκρηξη της μοιραίας φιάλης, ενώ για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί παράλληλη έρευνα και η τοπική Αστυνομία.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x