Επικαιρότητα

Τρομακτική πτώση αγοριού από ύψος 6 μέτρων μέσα σε μπάλα-Δείτε βίντεο

Βίντεο με την τρομακτική στιγμή που ένα 9χρονο αγόρι παρασύρεται από τον άνεμο και πέφτει από 6 μέτρα ύψος.

Πανικός επικράτησε σε φεστιβάλ στο Λίβερπουλ όταν ένα εννιάχρονο αγόρι που είχε μπει σε μια φουσκωτή μπάλα «ζορμπ» παρασύρθηκε από τον άνεμο και έπεσε στο κενό από ύψος έξι μέτρων.

Το νεαρό αγόρι συμμετείχε σε εκδήλωση «ζόρμπινγκ» στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών του Σάουθπορτ, στο Μέρσεϊσαϊντ, την Κυριακή, όταν λόγω μιας ισχυρής ριπής ανέμου βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα.

Το παιδί υπέστη πολλαπλά τραύματα και έγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ευτυχώς όμως οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν διατρέψει κίνδυνο για τη ζωή του.

Το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 5.000 προβολές στο Twitter, δείχνει άλλα παιδιά στις φουσκωτές τους μπάλες , όταν ξαφνικά εμφανίζεται το νεαρό αγόρι στον αέρα. Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Ένας θεατής δήλωσε ότι «υπήρξε μια ριπή ανέμου, και η φουσκωτή μπάλα ζορμπ απογειώθηκε από την πισίνα με το αγόρι μέσα. Η μπάλα στη συνέχεια έπεσε και έσκασε μετά την πρόσκρουση αφήνοντας το αγόρι στο έδαφος».

Ταυτόχρονα σηκώθηκε και δεύτερη μπάλα ζορμπ με ένα παιδί από το έδαφος λόγω του ανέμου, αλλά ευτυχώς αυτό το παιδί δεν έπαθε τίποτα.



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x