Επικαιρότητα

Τσίπρας στην ΔΕΘ: «Αν τολμά ο κ. Μητσοτάκης ας προκηρύξει εκλογές»

Μια μέρα μετά την ομιλία του στην 85η ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να αναλύσει περαιτέρω τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε το Σάββατο.

Μια μέρα μετά την ομιλία του στην 85η ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να αναλύσει περαιτέρω τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε το Σάββατο, 18.09.2021, στο Βελλίδειο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη  Τσίπρα στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. 

Σε μία από τις πρώτες τοποθετήσεις του και ερωτηθείς γιατί δεν ζητάει εκλογές, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Έχω απαντήσει πολλές φορές σε αυτό το ερώτημα, λέγοντας πολύ απλά ότι ‘δεν θα γίνω Μητσοτάκης’.  Ο κ. Μητσοτάκης έχει με βάση το Σύνταγμα την ευθύνη να προκαλέσει όποτε αυτός θέλει εκλογές. Αν έχει το θάρρος και αν τολμά ας τις προκηρύξει. Στο χέρι του είναι».

Να καταργήσει το νόμο Χατζηδάκη, να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων, να αποκαταστήσει το ιερό δικαίωμα στην απεργία και να εφαρμόσει πιλοτικά το 35ωρο, δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χθες μιλώντας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. 

Εξέφρασε «οργή και αποτροπιασμό για την εταιρεία που εκμεταλλεύτηκε τον άθλιο νόμο για τα εργασιακά και να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε καθεστώς δουλείας», και ανακοίνωσε ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται «αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ».



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x