Επικαιρότητα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ, πρωταγωνιστής ταινιών Marvel, μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό ατύχημα o Τζέρεμι Ρένερ, ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός ως Hawkeye στις ταινίες της Marvel.

Στο νοσοκομείο και σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα στο σπίτι του στην περιοχή Ταχέο/Ρίνο των ΗΠΑ.

Ο 51χρονος ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες της Marvel και έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του ως Hawkeye, τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε και το οποίο «σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ καθάριζε το χιόνι». όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στο People. «Η οικογένειά του είναι δίπλα του και δέχεται εξαιρετική φροντίδα», πρόσθεσε.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς τραυματίστηκε δεν έγιναν γνωστές. Το σπίτι του είναι ένα από τα χιλιάδες που επηρεάστηκαν από την επέλαση του χιονιά στις ΗΠΑ αντιμετωπίζοντας προβλήματα αποκλεισμού και διακοπής ηλεκτροδότησης.

Ο Ρένερ, που ήταν δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του στις ταινίες «The Hurt Locker» και «The Town», φέρεται να είχε εξοπλιστεί με εκχιονιστικά οχήματα και συνήθιζε πέρα από το σπίτι του να καθαρίζει τους δρόμους και για τους γείτονές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x