Επικαιρότητα

Έδωσε μόλις 3 ευρώ στο Τζόκερ και ξύπνησε κατά 7 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος

Φρενίτιδα επικρατεί στην Αμαλιάδα καθώς όλοι ψάχνουν να καταλάβουν ποιος είναι ο υπερτυχερός
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο πρακτορείο που βρίσκεται στην πλατεία Λαζαράκη στην Αμαλιάδα κατατέθηκε το τυχερό δελτίο που κέρδισε το Τζόκερ στην κλήρωση της Πέμπτης, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Ο τυχερός ή η τυχερή που κατέθεσε το δελτίο με απλή συμμετοχή έξι στηλών - δηλαδή με μόλις τρία ευρώ - κερδίζει το ποσό των 7.116.585,95 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, αναζητούν όλοι τον υπερ-τυχερό ο οποίος ξύπνησε σήμερα ζάπλουτος.

Συγκεκριμένα... ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 2682ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €7.116.585,95.

Επίσης, ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 2η κατηγορία (5) το οποίο κερδίζει το ποσό των €125.497,93.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής είναι 600.000ευρώ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x