Επικαιρότητα

Νέες απαράδεκτες δηλώσεις του Τζούμα: «Άντε από δω ανόητη-Να ζητήσω συγγνώμη από ποιες οικογένειες;»

Νέες απαράδεκτες δηλώσεις από τον Κωνσταντίνο Τζούμα για το θέμα των γυναικοκτονιών.

Εξήγηση στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες προσπάθησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σε πρωινή εκπομπή υποστήριξε ότι ήταν εκνευρισμένος και πως αποφάσισε να το παίξει «κακό παιδί».

«Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», ήταν οι νέες του δηλώσεις για το θέμα.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς όταν δέχθηκε την εντονότατη κριτική της δημοσιογράφου, Ηρώ Ράντου που ήταν στο πάνελ της εκπομπής, εκνευρίστηκε και πάλι ενώ της επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας… «Άντε φύγετε από δω ανόητη», μια ατάκα που προκάλεσε την έκρηξη συναδέλφου της.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη καθώς σε ερώτηση που του τέθηκε για το εάν πιστεύει ότι οφείλει μια συγγνώμη σε οικογένειες που έχουν θύματα από το φαινόμενο αυτό, όχι μόνο αρνήθηκε…

«Από ποιες οικογένειες; Από αυτές που κάθονται μπροστά από μια τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Που δεν έχουν τι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x