Επικαιρότητα

ΥΠΕΞ: «Δρομολογούνται άμεσα διαδικασίες για επαναπατρισμό 149 Ελλήνων από το Ισραήλ»

Το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται στο Ισραήλ!

Το υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται στην περιοχή.

Ήδη έχει καταγραφεί συνολικός αριθμός 149 Ελλήνων επισκεπτών και δρομολογούνται άμεσα διαδικασίες για την ασφαλή μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο και τον επαναπατρισμό τους.

«Το υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες, που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη έχει καταγραφεί συνολικός αριθμός 149 Ελλήνων επισκεπτών και δρομολογούνται άμεσα διαδικασίες για την ασφαλή μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο και τον επαναπατρισμό τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο Νίκος Παγκάκης μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι υπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού, που έχουν ταξιδέψει στο Ισραήλ για τον αγώνα με τη Μακάμπι και μετά τον πόλεμο, που ξέσπασε, δεν μπορούν να επιστρέψουν στη βάση τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x